Voor het volgen van een inwijdingscursus is het aan te raden een of meerdere Reiki-behandelingen te ondergaan. Dit om zelf te kunnen ervaren wat Reiki doet, hoe het werkt, hoe u de energie in uw eigen lichaam kunt gewaarworden. En het is een ideale manier om uw lichaam al zoveel mogelijk te reinigen en voor te bereiden op de inwijding. Het is echter geen vereiste; u kunt van start gaan met de cursus. Laat uw gevoel en uw wensen u leiden.

 

Inwijdingscursus Reiki & Seichem 1e  graad

De eerstegraadscursus bestaat uit 4 initiaties die door de Reiki-meester worden verricht om het kanaal van de cursist te openen en af ​​te stemmen op de Universele Levensenergie. Je leert de technieken en handposities om jezelf en anderen te behandelen. Er vindt heling plaats op lichamelijk, geestelijk en spiritueel vlak.

 

De inwijdingscursus 1e graad Reiki & Seichem wordt gegeven in 2 Delen *: 1 volledige dag en een dagdeel (± 3 u op Een voormiddag, namiddag van avond)

Dag 1 (hele dag) omvat:

- Wat is Reiki, van waar komt het, hoe werkt het, …

- De geschiedenis van Reiki

- Uitleg over de 5 Reiki-Leefregels en hoe je ze kan toepassen in je dagdagelijkse leven

- Je ontvangt de Tera-Mai™ Reiki & Seichem inwijdingen

- Uitleg over hoe jezelf te behandelen, de verschillende handposities en voorbeelden voor de behandeling van anderen

- Taakvoorbereiding – persoonlijk oefenprogramma

 

Je kunt alvast aan de slag met de hands-on-healing technieken. We zien elkaar terug een 3-tal weken later.

 

Dag 2 (halve dag) omvat:

- Bespreking van de gegeven opdracht in dag 1: uitwisselen van ervaringen, verloop van de oefenperiode

- Reiki-oefeningen

- Meditatietechniek en ademhalingsoefening

 

Prijs telefonische te bevragen -  inclusief: syllabus, initiaties, officieel certificaat, uitgebreide begeleiding en opvolging, lunch, drank en koekjes 

 

De initiatie in Reiki 1e graad is een prachtig geschenk voor jezelf. En je hebt niet alleen de mogelijkheid jezelf te helen, maar ook je familie,  vrienden, dieren, planten, enz. Dus gebruik Reiki - deze Universele Levensenergie - zoveel je kan, waar je kan, wanneer je maar kan.

 

Mocht je interesse hebben in het volgen van deze cursus, neem gerust contact op met ons.

 

 

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- -----------------------------------

*De cursus wordt gegeven in 2 delen met een 3-tal weken tussen deel 1 en deel 2. De reden hiervoor is dat wij het belangrijk vinden onze leerlingen zo goed te begeleiden in hun ontwikkelingsproces. Een inwijding brengt veel teweeg en je ondergaat grote veranderingen. Reiki helpt je om de moed te hebben dingen in je leven te veranderen en verantwoordelijk te zijn voor je eigen levensvreugde. Toch rijzen er vaak vragen open en is goede opvolging en begeleiding - naar onze mening – van groot belang.