WIT LICHT

Alles is energie. Ieder leven en niet levend onderwerp is niks anders dan een elektromagnetisch krachtveld van de pulserende golven en energie die het licht uitstraalt. Het licht en energie zijn synoniemen van het leven, dat niet te vernietigen is. Alles wat leeft straalt een emanatie van wit licht uit. 

Wit licht laat zich in de regenboogkleuren splitsen die allemaal verschillende trillingsniveaus hebben. De kleur is een vibratie en vibratie is de manifestatie van een bepaalde vorm van het bewustzijn. Dat wil zeggen dat de gehele Kosmos en alles wat er in leeft zich op een bepaald niveau van bewustzijn bevindt. 

Er is een groot scala van verschillende niveaus van bewustzijn in het Universum te vinden: van de hele trage vibratie van materieel bewustzijn (infrarood) tot de hoogtrillende manifestatie van het spiritueel bewustzijn (ultraviolet). 

Alle levende wezens bevinden zich ergens in deze complete kleurenscala.

 

't Wit Licht,

is bezield en ontstaan na jarenlange intensieve training in meditatie, het volgen van verschillende opleidingen en cursussen, waardoor er een grote innerlijke drive ontstond om de kennis, wijsheid en vaardigheden opgedaan doorheen de vele jaren, door te gaan geven aan anderen en hen te begeleiden op hun levenspad.

't Wit Licht is opgericht in 2011 door Eli Ilegems, werkzaam zowel als zaakvoerder als docent in het centrum. 

De meeste activiteiten die doorgaan in 't Wit Licht worden georganiseerd en gebracht door ofwel Eli Ilegems of door docente Nadia Voets. Zij brengen de opleidingen, cursussen en workshops ieder vanuit hun eigen ervaringsgebied, interesseveld; aangevuld met persoonlijke accenten.

Voor individuele consulten kan u zowel bij Eli als bij Nadia terecht.