Momenten van Verbinding

Lieve mensen

Graag nodigen wij u uit voor een liefdevol en warm samenzijn … dit op zondag 18 december van 14u tot 16u. Deze namiddag nemen we Bewust tijd … Momenten om stil te staan bij onze geliefde gestorvene(n).

Momenten van verbinding met onze dierbaren …

Momenten van verbinding in liefde …

Momenten van verbinden met lotgenoten …

De donkere wintermaanden en de naderende Kerst- en Nieuwjaarsdagen, zijn vaak perioden van intens gemis van onze dierbaren waarbij ook het verdriet sterker naar voren komt. Vandaar wij tijd willen nemen om met hen te verbinden, hen te herdenken, hen te eren, herinneringen ophalen …

Onze geliefde gestorvene(n) willen niet dat wij alleen blijven zitten met ons gemis en verdriet of dat we eenzaam moeten rouwen. Ze willen dat wij ze niet loslaten … maar leren hen op een andere manier bij ons te houden… én dat wij ze in ons leven betrekken bij al onze mooie en moeilijke momenten …

Tijdens deze namiddag zullen er enkele prachtige gedichten van Hans Stolp voorgedragen worden. Er is ook ruimte voorzien voor wie graag iets wenst te delen, we steken kaarsjes aan uit liefde en respect … en de namiddag wordt afgesloten met een stiltemoment.

De Blijvende Verbinding – Liefde voorbij de dood !

Onze geliefden zijn niet weg, ze blijven voor altijd een speciale plaats in ons hart innemen.

Praktische info: Wij voorzien koffie, thee, water en koekjes. Zelf mee te brengen: een foto, rouwprentje of voorwerp van je dierbare(n). Kaarsjes zijn voorradig.

Inschrijven is noodzakelijk en dit kan via e-mail: twitlicht@gmail.com of via telefoon op de nummers 0474 55 84 49 (Nadia) of 0495 85 31 88 (Eli).

Parkeren kan op de rijbaan, met de rijrichting mee, tussen huisnummers 7 en 3.

Bijdrage: Vrije gift!