Workshop "Overvloedig Leven"

Een workshop voor mensen die hun levenswerk geen vorm kunnen geven omdat ze niet weten hoe ze het geld en de vaardigheden die ze daarvoor nodig hebben kunnen creëren. Het vermogen om overvloed te scheppen draagt sterk bij aan het vermogen om een leven van vervulling, vreugde en waardering te leven. Het vermogen om te creëren – het verwezenlijken van je dromen – is een van de belangrijkste vaardigheden waarmee je jezelf meer kracht bij kunt zetten en meer kunt betekenen voor de wereld om je heen; om een vervuld en rijk leven te leiden.

Tijdens deze 8-delige workshop gaan we stap voor stap angst, emotionele blokkades en diepgewortelde negatieve overtuigingen uit de weg ruimen die je vermogen om rijkdom en overvloed te manifesteren hebben aangetast. Deze workshop zal je helpen bij het moeiteloos creëren van rijkdom en overvloed in je gezondheid, je werk, je relaties en je creativiteit; niet enkel op financieel maar ook op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Thema’s en onderwerpen die aan bod komen:

- Overvloedig worden – jij bent de bron

- Ontdekken wat je wilt en als een magneet aantrekken wat je wilt

- Succes toelaten – durven succesvol zijn

- Je oude overtuigingen en angsten transformeren

- Ontsnappen aan overlevingsgedrag

- Geld laten stromen – geven en ontvangen

- Ontdek je levenswerk, je passie en kunnen doen waar je van houdt

- Geld bezitten en behouden - bevestigen van je overvloed

- Vertrouwen op de stroom

- Vreugde en waardering

- De kracht van dankbaarheid

- Geloven in jezelf en in wonderen

 “Breng ware rijkdom en overvloed in je leven”

In deze workshop gaan we dieper in op bovenvermelde thema’s en onderwerpen. Naast de gegeven informatie en toelichtingen, zijn er specifieke oefeningen en de voormiddag wordt telkens afgesloten met een korte meditatie ter integratie.

8-delige reeks, telkens op donderdag van 9u30 tot 12u30

Data 2023

4/5 – 11/5 – 18/5 – 25/5 – 1/6 – 8/6 – 15/6 – 22/6/2023

 

Praktisch:  Vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via e-mail: twitlicht@gmail.com of telefonisch op gsm 0474 55 84 49 of 0495 85 31 88.

Bijdrage: 588 euro voor de volledige 8-delige reeks, incl. cursusmateriaal, drank en koekjes. Bijdrage te betalen ofwel contant op lesdag 1 of vooraf via overschrijving op naam van ’t Wit Licht Healing  & Consult - Rekeningnummer: BE51 7512 0802 8462.