Violette Vuur of Vlam

Volgens sommige esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt het Violette Vuur genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. De beheerder van deze kracht is Saint Germain. Deze initiatie verbind je met St. Germain en de engelen van het Violette Vuur.

Het Violette Vuur heeft als bijzondere eigenschap dat het karma, emotionele trauma's, kan transmuteren.

Dit betekent dat lijden opgeheven kan worden door het intens te reinigen met Violet Vuur. Daartoe dient het Violette Vuur vanuit het hart gericht te worden op het lijden. Zonder hartenergie is er geen transmutatie, omdat je zonder hartenergie de ware aard van de vlam, de transmutatie door middel van genade, niet kunt aanvaarden. Verbind je op de ware liefde van God alvorens te transmuteren. Zo zal je het ware zijn in je hart vinden.

 

Het Violette Vuur heeft een hoge trilling. De kwaliteit van deze straal is het verheffen van een lagere trilling naar een hogere kwaliteit. Deze kwaliteit wordt transmutatie genoemd. Na de Violette Vuur-initiatie kan men zich direct wenden tot het Violette Vuur en vragen om werkzaam te zijn. De traditie van het werken met het Violette Vuur is al heel oud.

 

Na deze prachtige initiatie kan men o.a.:

Praktisch werken met het Violette Vuur

Het Violette Vuur richten op de energiebanen

Met het Violette Vuur chakra's reinigen.