Reiki Oefenmomenten - “Reiki Beleven – Reiki Delen”

Voor elke discipline Oefening baart Kunst en dit telt ook voor Reiki.

En vaak blijven mensen die een Reiki-cursus aan kunnen gaan. Van mannen voelt zich onzeker bij het geven van een zeker gevoel, enz. En dan wordt het krijgen van reiki opzij geschoven. Dit vinden wij jammer, Reiki geven is mooi, het werkt en hoe meer mensen Reiki kunnen toepassen en doorgeven, hoe meer roest en kanaal ontstaan!

Deze Reiki-oefenmomenten zijn dan ook uitgelezen momenten voor het oefenen in Hands-on-Healing-methode gelijkgestemd. Door te werken wordt alleen de versterkt, … je niet intuïtief te werken je vermogens en je groeit in bewustzijn.

Tijdens deze oefenmomenten zullen we telkens starten met een Reiki-oefening, ons effect op de energie en van latere Reiki-oefeningen. Je geeft beurtelings een behandeling en ontvang ook een behandeling (als je wenst). Na de behandeling wisselen we kort onze ervaringen uit, we krijgen feedback en dit vergroot weer dan het vertrouwen. Er wordt ruimte voorzien om vragen te stellen.

Interesse?? Je Kan deelnemen als je minstens Reiki 1 e graad Hebt. Die hun cursus ouderlingen hebben gevolgd in een van de 3 Reiki-graden zijn welkom, certificaat voor leggen bij de 1 e les. Heb je geen certificaat maar wel ruime ervaring in een andere vorm van healingswerk, en je wil graag deelnemen, neem dan zelfs contact met ons op.

 

De Reiki- oefenmomenten gaan door op: 

 

 van 19u15 tot 22u15 

      

Praktisch: Wens je deel nemen aan één van meerdere Oefenmomenten, telkens te vooraf je

aanwezigheid bevestigen via sms of via e-mail: twitlicht@gmail.com of  0474 55 84 49 (Nadia) of  gsm 0495 85 31 88 (Eli). Dit praktische van praktische: ruimte voorzien, zitplaatsen en massagetafels voorzien. De gaat open kwartier voor aanvang, we trachten stipt op het startsuur te starten. 

Bijdrage:     euro per sessie (3 u), inclusief drank, koekjes, materiaal en begeleiding. Bijdrage te betalen voor aanvang van de oefensessie(s).

 

  REIKI : Handen die helen, handen die delen, handen die liefde doorgeven…

 

    

 

REIKI : Handen die helen, handen die delen, handen die liefde doorgeven…