Volle Maanmeditaties

 

Voor elke innerlijke zoeker is het uitermate belangrijk te mediteren tijdens de volle maanperioden. Tijdens deze perioden staan er ons zuivere energieën ter beschikking en komen wij in het ritme van de Ziel van de Goddelijke Bron.

Het zijn belangrijke momenten om je in groep te verbinden met je Ziel, je Hoger Bewustzijn, de Meesters van deze Aarde, de Christus, Shambhala en het Alomvattende.

Vanuit een eigen innerlijke drive willen wij ook maandelijks een volle maanmeditatie organiseren om ons samen te verbinden met deze zuivere en krachtige energieën.

Deze volle maanmeditaties worden begeleid en je krijgt voor de meditatie telkens een korte toelichting over de energieën die op dat moment het sterkste aanwezig zijn of werken in de kosmos en die invloed hebben op ons als mens, maar ook de aarde beïnvloeden e.d. …

We focussen op de positieve eigenschappen en de krachten van het sterrenbeeld, het teken van die maand.

 

Volle Maanmeditaties 2023

(data volgen)

       

Praktisch: Graag uw aanwezigheid vooraf bevestigen via mail: twitlicht@gmail.com of op het gsmnr. 0495 85 31 88 (Eli). Je bent welkom een kwartier voor aanvang, we trachten stipt op het vermeldde aanvangsuur te starten. 

Bijdrage:  euro per meditatie, inclusief drank en koekjes. Bijdrage te betalen voor aanvang van de meditatie.