•  
  • Geleide Meditaties  
  •      (momenteel zijn deze opgenomen in de thema-namiddagen)

Deze meditaties zijn voor iedereen toegankelijk. Je hoeft géén ervaring met meditatie te hebben; zowel beginners als mensen die al ruime ervaring hebben met meditatie zijn van harte welkom. En heb je nog vrienden of kennissen die eens willen komen kennismaken, zij zijn uiteraard ook welkom.

Elke meditatie brengt ons zuivering en healing én meditatie verruimt ons bewustzijn.

Mediteren in groep brengt diepgaande healingen en heeft als extra voordeel dat de energie krachtiger stroomt, de energieën zich kunnen bundelen en zich zo verder kunnen verspreiden: de wereld in! Op deze manier werken wij mee aan de healing van Moeder Aarde inclusief al haar bewoners: mineralen, planten, dieren en de gehele mensheid.

Deze meditaties worden begeleid/geleid of gechanneld, volgens wat er zich op dat ogenblik aandient en voor de noden van dat moment! Er wordt aandacht besteed aan het tot rust brengen van onze ademhaling, ons denken, ontspannen van ons lichaam, zuiveren van onze aura, aarding of gronding, lichtreiniging, contact maken met je ziel of hoger zelf, je ziele-energie steeds meer integreren in je lichaam, balans en stabiliteit, enz…

De meditatie duurt ongeveer een uur. Na de meditatie is er nog de mogelijkheid om kort ervaringen of inzichten uit te wisselen voor wie dit wenst. Dit doen we vanuit diep respect voor de andere(n) en we blijven dan ook nog eventjes zitten in de groepsenergie. Je kan altijd nog iets leren van een ander of iets meedelen wat interessant is voor de groep of … je blijft gewoon lekker nagenieten en in stilte luisteren …

 

Praktisch: Graag uw aanwezigheid vooraf bevestigen via mail: twitlicht@gmail.com of op het gsmnr. 0495 85 31 88 of 0474 55 84 49. Je bent welkom een kwartier voor aanvang, we trachten stipt op het vermeldde aanvangsuur te starten. Draag gemakkelijke kledij en wie wenst mag warme sokken en eigen meditatiekussentje meebrengen.

Bijdrage: .. euro voor een losse les - .. euro voor 10-beurtenkaart, inclusief drank en koekjes. Bijdrage te betalen voor aanvang van de meditatie.