Reikibehandelingen enkel op afspraak.

 

De behandeling wordt gegeven in een zuivere ruimte, waar je kan genieten in alle rust. Bij een Reiki behandeling laat men Reiki energie stromen naar het lichaam van de behandelde. Dit gebeurt door middel van een welbepaalde serie handposities, zodat het ganse lichaam behandeld wordt. Ook worden de chakra's gebalanceerd. De behandelde houdt de kleren aan. Het is aanbevolen om de eerste maal 3 behandelingen kort na elkaar te ontvangen. Nadien kan je in overleg en volgens je eigen wensen verdere behandelingen volgen.

Het is belangrijk om na een Reiki behandeling veel water te drinken om vrijgekomen onzuivere stoffen af te voeren.

 

Een Reiki behandeling zelf duurt ongeveer een uur, in de sessie inbegrepen: een kort gesprek voor en na de behandeling (totale duur: 1u30.)

 

 

  • Reiki kan gebruikt worden voor fysieke problemen en voor psychische klachten zoals stress, trauma's, vermoeidheid, depressie, angst, enz. … 
  • Reiki ontstrest en geeft een diep gevoel van ontspanning. 
  • Reiki bevordert de natuurlijke zelfgenezing en vitaliseert lichaam en geest. 
  • Reiki werkt op alle niveaus van mens en dier: op het Fysieke, op het Emotionele, op het Mentale en op Spiritueel vlak bij mens en dier (op zielsniveau). Reiki past zich aan, aan de natuurlijke behoeften van de ontvanger.

 

Reiki vervangt géén bezoek aan de dokter en er worden géén diagnoses gesteld. Een Reikibehandeling is een alternatieve helingmethode.

Een Reikibehandeling kan in overleg gaan met de eigen arts.