Healing op afstand

Een healing op afstand werkt even efficiënt als een persoonlijke behandeling in onze praktijk. Tijdens een behandeling op afstand stem ik mij af op u via uw foto, naam en/of geboortedatum. Ik verbind mij energetisch vanuit mijn hart met u voor de overdracht van de energie. Ik word tijdens de healing begeleid door Engelen en Lichtmeesters. Tijdens een afstandshealing krijg ik ook informatie door over hoe het gesteld is met uw fysiek lichaam èn uw energielichaam. 

 

Uitgebreide informatie healing op afstand

Wat houdt een healing op afstand in juist in:

Healing is een overdracht van energie. Energie is niet gelimiteerd door ruimte of tijd, waardoor healing op afstand mogelijk is.

De voordelen van een healing op afstand:

Je ontvangt de healing in je eigen vertrouwde omgeving (sommige mensen zijn meer ontspannen in hun vertrouwde omgeving). Je bespaart tijd en je hoeft je niet druk te maken over de afstand en het vervoer.

Hoe gaat dit praktisch in zijn werk:

We spreken van te voren samen een tijdstip af waarop je een uurtje rustig kan gaan liggen om de healing te ontvangen. Na de healing is er de mogelijkheid om ervaringen en bevindingen uit te wisselen via telefoon en geef ik de informatie die uit de healing naar voren is gekomen aan je door.

Wat kan je ervaren:

Net zoals een gewone healing brengt een afstandshealing in de eerste plaats rust en ontspanning. Het kan zijn dat je iets waarneemt in je lichaam, bv. tintelingen, warmte of koude sensaties, maar het kan ook zijn dat je helemaal niets voelt en enkel een diepe rust ervaart. Dit gebeurt vaak als je heel erg je best doet om “iets” te willen voelen, als je heel moe bent of niet goed in contact bent met je lichaam. Dit betekent echter niet dat de energie niet zijn werk doet! De energie stroom naar de plaatsen waar disbalans of ongemakken zich bevinden m.a.w. je ontvangt precies datgene wat op dat moment voor jouw fysieke en energetische lichaam nodig is. Je hoeft je dus enkel te ontspannen en te ontvangen. Hoe dieper de ontspanning, hoe beter de energie zijn werk kan doen en hoe meer je ook kunt waarnemen. Of en hoe je de energie waarneemt is heel verschillend per persoon en per sessie.

Maar ook blokkades kunnen opgelost worden of juist worden blootgelegd. Een healing hoeft om die reden ook niet altijd als “fijn” te worden ervaren. Als diepere emotionele lagen worden blootgelegd en je lichaam gaat aan het opruimen, dan lossen vastgezette (gekristalliseerde) emoties op en verlaten je lichaam. Dit kan soms met emoties of ongemak gepaard gaan, maar als dat gebeurt, weet dan dat het iets goeds is en iets om dankbaar voor te zijn. Je fysieke en energetische lichaam is zich aan het opschonen en je zelf herstellend vermogen wordt geactiveerd. Je zult je daarna lichter en vrijer voelen.

Het is aan te raden om ná een healing voldoende water te drinken om je lichaam te helpen met het proces van zuivering.

 

Zielsgerichte Reading

Een zielsgerichte reading is vooral nuttig als mensen blijken vast te zitten, geen gevoel voor richting meer hebben of in een vicieuze cirkel blijven ronddraaien op bepaalde gebieden in hun leven. Dit kan zowel op gebied van relaties zijn (met partner, kind, ouder of familie), of op gebied van werk en carrière, studies, verhuis, gezondheid, financiën, toekomstperspectieven enz...

Tijdens de reading maak ik contact met uw ziel en kijk ik naar de problematieken die spelen op het moment, indien nodig blik ik terug in het verleden op zoek naar de oorzaken van bepaalde problemen. Ik kijk eveneens naar de weg van uw ziel om inzicht te brengen alsook toekomstgerichte mogelijkheden. Dit brengt duidelijkheid en terug een gevoel van richting. Ik geef als het ware een duwtje in de rug, stappen zetten en tot actie over gaan is aan U.

 

Wenst u graag een healing op afstand of een zielsgerichte reading, dan kan u telefonisch een afspraak maken met Nadia op het gsmnummer 0474 55 84 49.

Betaling dient vooraf te gebeuren via overschrijving op naam van ’t Wit Licht Healing  & Consult Turfvaartlaan 7 – 2920 Kalmthout – Rekeningnummer: BE51 7512 0802 8462.

Ik breng na afloop – telefonisch - uitgebreid verslag van de reading en/of healing. Er is ook de mogelijkheid tot een consult online via Skype of via Zoom.