TRANSFORMERENDE MEDITATIE

Tijdens deze sessies gaan we ons voornamelijk afstemmen op de Kosmische 7e Straal, de Violette Straal van Ceremoniële Orde en Magie, Opgestegen Meester Saint Germain, Aartsengel Zadkiël en de Engelen van het Violette Vuur.

We gaan o.a. werken met oude esoterische teksten rond de Kosmische stralen, enkele mantra’s, én in een diepe ervaring komen met de krachten vanuit het universum.

Je krijgt naast een diepgaande healende meditatie - per avond - korte toelichtingen over de Kosmische Stralen die werkzaam zijn in de kosmos; de energieën die ons als mens beïnvloeden.

 

Op maandagavond van 20u tot 22u

Data: 

 

Praktisch: Enige ervaring met meditatie is wenselijk. Graag vooraf inschrijven; dit via e-mail: twitlicht@gmail.com of gsm 0474 55 84 49 (Nadia).

Bijdrage: ...euro per sessie, incl. drank en koekjes. Bijdrage te betalen voor aanvang van de meditatie.

 

Wat is de 7e Kosmische Straal of Het Violette Vuur

Volgens esoterische tradities zijn er in de kosmos zeven stralen werkzaam. Iedere straal wordt beheerd door een intelligentie. De zevende straal wordt `Violet Fire’ of `Violet vuur/vlam’ genoemd. Dit is een zeer sterke kosmische kracht. Het wetenschappelijke gebruik van het Violette Vuur is mogelijk gemaakt door meester Saint Germain, die het Violette Vuur dat hij in de loop van vele duizenden jaren in zijn hart had verzameld, aanbood als een krachtbron van Licht en Energie, zodat wij kunnen experimenteren met de alchemie en zelfverandering door middel van het Heilige Vuur.

 

Lees meer over het Violette Vuur onder de rubriek Magie en Rituelen